ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

H weddingrafaela.gr σας αποστέλει τα προϊόντα της με την εταιρεία ταχυμεταφορών    Γενική ταχυδρομική.

Για τυχόν μεγαλύτερου μεγέθους αλλά και βάρους, για οικονομικότερο κόστος, γίνονται αποστολές  και με  μεταφορικές εταιρίες,  πάντοτε σε συνεννόηση του πελάτη μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι αποστολές παραδίδονται μετά από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες μετά την ετοιμασία τους από το κατάστημα μας. Γίνεται συνεννόηση με τον πελάτη και προγραμματισμός παράδοσης. 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος  αποστολής με courier πόρτα πόρτα διαμορφώνεται ως εξής:

Γενική ταχυδρομική:  Πακέτο με βάρος έως 2 κιλά  το κόστος της αποστολής ανέρχεται στα  5,50 €.

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα  3,00 €

Πάνω από 2 κιλά το κάθε κιλό επιβαρύνεται με χρέωση  1,80 €.

 

Το κατάστημα μας βρίσκεται στο Ελαιοχώρι στην Νέα Πέραμο Καβάλας.
Ώρες επικοινωνίας και λειτουργίας :

Δευτέρα             9:30  –    17:30    μ.μ

Τρίτη                  9:30   –   17:30    μ.μ

Τετάρτη              9:30   –   17:30    μ.μ

Πέμπτη              9:30   –   17:30    μ.μ

Παρασκευή        9:30   –   17:30    μ.μ

Σαββάτο                 ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή                  ΚΛΕΙΣΤΑ

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Για αποστολές στο εξωτερικό η εταιρία αποστέλλει τα προϊόντα της αφού ενημερωθεί για την άμεση καταβολή των χρημάτων η της εκάστοτε προκαταβολής μέσω τραπεζικού εμβάσματος με αριθμό πανευρωπαϊκό ΙΒΑΝ.
Μετά από την παραγγελία σας μέσω Internet, σας αποστέλλουμε αναλυτικά σύμφωνα με το βάρος των αντικειμένων που έχετε παραγγείλει όλα τα επιπλέον έξοδα μέχρι και την παραλαβή του δέματος σας.
Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας σας χωρίς καμία άλλη απαίτηση.
Σε περίπτωση αποδοχής, θα πρέπει να καταθέσετε άμεσα τα χρήματα στον λογαριασμό που σας υποδεικνύουμε έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και για να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται.
Ειδικά για το εξωτερικό για αποστολή μπομπονιέρων, προτιμήστε ΜΗ εύθραυστα αντικείμενα ή ευπαθή προϊόντα .
Το κόστος των μεταφορικών εξόδων εξαρτάται από το βάρος του δέματος σας .

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ / ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ / ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας ή και στο εξωτερικό . Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας ή τηλεφωνικά (σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας) με τον τρόπο που έχετε επιλέξει .
Η αποστολή γίνεται μέσω του τρόπου που θα έχετε επιλέξει με την ανάλογη χρέωση εξόδων μεταφοράς . Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών .
Ο υπολογισμός του κόστους ΔΕΝ γίνεται αυτόματα από την ιστοσελίδα μας γι’ αυτό το λόγο σε περίπτωση διαφορετικής χρέωσης ενημερώνεστε μας
Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος , διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό . Μετά την αποδοχή της παραγγελίας η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη και οφείλετε να την παραλάβετε .
Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται σε κάθε προϊόν είναι κατά προσέγγιση .H weddingrafaela.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα το συντομότερο δυνατόν.
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΔΕΜΑ ΔΕ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ .
ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .

 

ΕΓΓΥΗΣΗ
H www.weddingrafaela.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία και για προϊόντα τρίτων προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται
από ή για λογαριασμό τη. Η www.weddingrafaela.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλόλητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό .
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό με ευθύνη και κίνδυνο του αγοραστή, και η πωλήτρια εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη μετά την παράδοση τους για αποστολή σε μεταφορέα .
Τα εμπορεύματα ασφαλίζονται μόνο με γραπτή εντολή και έξοδα του αγοραστή.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
H weddingrafaela.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της weddingrafaela.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.
Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών , η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση .