ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η weddingrafaela.gr έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα

Δεχόμαστε χρεωστικές & πιστωτικές κάρτες  Visa, MasterCard κ.ά. Συνεργαζόμαστε με την  Εθνική Τράπεζα Ελλάδος  με το σύστημα Simplify

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
Αριθμός Λογαριασμού: 34200380839
GR4201103420000034200380839
Δικαιούχος:ΣΑΜΑΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

 

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 5270099904106
GR9301722700005270099904106
Δικαιούχος:ΣΑΜΑΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

 

 

Οι παραγγελίες μας αποστέλονται  απο 5 έως 7 εργάσιμες μέρες προς παράδοση , κάθε παραγγελία που αναλαμβάνει η weddingRafaela.gr  πραγματοποιείτε μετά την εντολή και προκαταβολή του πελάτη.

Τα προϊόντα δεν είναι ετοιμοπαράδοτα λόγω των πολλών κωδικών. Σε περίπτωση έλλειψης αποθεμάτων μετά την παραγγελία σας  ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει η και  με γραπτό μήνυμα  email   ώστε να σας ενημερώσει για την διαθεσιμότητα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση , σεβόμαστε τον πελάτη και επιθυμούμε να είμαστε εξυπηρετικοί με όλα τα μέσα διαδικτυακής επικοινωνίας.

Στην κατάθεση της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας .

  • Οι αποστολές  που  γίνονται δωρεάν , αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρίες και με curier που συνεργάζεται η  εταιρία μας. Ανάλογα με το μέγεθος  αλλά και βάρος του πακέτου θα γίνετε με την ανάλογη εταιρία, μεταφορική εταιρία Η με  courier.
  • Οι τιμές αποστολών προς  εξωτερικό δεν μπορούν να αναγραφούν στην ιστοσελίδα μας  για τον λόγο ότι κάθε παραγγελία έχει το δικό της όγκο αλλά και βάρος, αυτό γίνετε κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη πριν εκτελεστή ολοκληρωτικά η συσκευασία προς αποστολή.
  • Οι τιμές μπορεί  να αλλάξουν  από της αναγραφόμενες λόγο συνεχών ανατιμήσεων , δεν ευθύνεται σε αυτό η εταιρεία μας weddingRafaela.gr  και σας ζητάμε συγνώμη από την δική μας πλευρά , σαφώς και θα ενημερώνεστε σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία στο καλάθι μας.

 

  1. Με πληρωμή στο κατάστημα μας

Για κάθε παραγγελία σας στη weddingrafaela.gr είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 50% από το συνολικό ποσό της παραγγελίας .
Πρώτα γίνεται η τελική επιβεβαίωση της παραγγελία σας, μετά η κατάθεση και πιστοποίηση της προκαταβολής και μετά η εγγυημένη παράδοση στην ημερομηνία και στο χώρο που θα μας υποδείξετε .
Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail: info@weddingrafaela.gr την απόδειξη κατάθεσης της Τράπεζας ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6936005600.

H weddingRafaela.gr ενημερώνει τους αξιότιμους  πελάτες της πως σε περίπτωση  που κλείσει την παραγγελία της  και λάβει το 50% από το συνολικό ποσό ως  προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφονται ποσά σε τυχόν  κατάργηση της παραγγελίας γι’ αυτό λοιπόν θα θέλαμε να τονίσουμε για οποιαδήποτε παραγγελία σας να είστε σίγουρη για τα προϊόντα και την ποσότητα που θα παραγγείλετε.

Το κατάστημα μας βρίσκεται στο Ελαιοχώρι στην Νέα Πέραμο Καβάλας.
Ώρες επικοινωνίας και λειτουργίας :

Δευτέρα             9:30  –    17:30    μ.μ

Τρίτη                  9:30   –   17:30    μ.μ

Τετάρτη              9:30   –   17:30    μ.μ

Πέμπτη              9:30   –   17:30    μ.μ

Παρασκευή        9:30   –   17:30    μ.μ

Σαββάτο                 ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή                  ΚΛΕΙΣΤΑ